Excelent. Mai puneti editii de craciun/revelion. Erau cele mai tari, imi e dor de vremurile acelea, erau excelente, faceau seara de revelion exceptionala.
Imi aduc aminte cand eram mica si aveam ochi dulci pentru Mugur Mihaescu :)) Inca mai am o caseta cu inregistrarea unui spectacol :)) ce-au mai trecut anii...
Acesti oameni merita respect au fost si vor ramane cei mai tari ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Cei mai amuzanți 😂😂😂😂😂😂😂😂
Excelent. Mai puneti editii de craciun/revelion. Erau cele mai tari, imi e dor de vremurile acelea, erau excelente, faceau seara de revelion exceptionala.
Garcea mai minunat decât de obicei să îți de,a Dumnezeu multă sănătate și fericire
Cei ma i tari bravo
Paste fericit și cu multe bucurii și împliniri profesionale tuturor celor din grupul vostru minunat și fermecător vacanta mare
Vremuri frumoase🤌 glume excelente🙏
❤la bloc și vacanta mare cei mai buni legende😢
Postați mai multe episoade din Vacanța Mare, dați-o încolo de treabă.
Frumos ar fii ca acuma de sărbători sa postați un episod special..mulțumesc !❤️
Mheee mheee
Respect mom râs mult. Vă ador
Ce tare este minunat
Unde-s episoadele Reloaded ? Vă rog mult ❤️❤️❤️
Foarte tare episod mai aștept și alte episoade
Imi aduc aminte cand eram mica si aveam ochi dulci pentru Mugur Mihaescu :)) Inca mai am o caseta cu inregistrarea unui spectacol :)) ce-au mai trecut anii...
😂😂😂
ala cu restaurantul chinezesc il mai aveti?
Ce mai tari baaa😂
Vă iubim pe toții😘😗😘😗😻😻
Mai postati cu Leana si Costel ca le-am invatat pe dinafara,le gasisem pe toate dar au inchis acel cont:(
Lo❤❤❤
*Felicitări,ca să nu mai adăug faptul că sunt olteni de-ai mei!
❤❤❤
Respect.
Mai multe epizoduri va rog
Primu
Cât so ție?
❤
5:13-5:23
Macar incarcati constant sa fie tot aici. Mai multa activitate aveti facand report la ceilalti ce incarca.
De clnd nu vam vazut.Bravi.....🏳️🌈🌹
Va iubesc baii
Dar nu mai postati și voi,ca sunt aceleași...
8:27
😂😂
🤣🤣🤣😁😁😁
Léana si costel Telefonul
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Radu Pertreanu
😂😂😂😂
J jbjn jioni❤❤❤❤❤❤❤❤❤xucuvhvju😂😂😂😂😂😂xux7y6six❤❤❤❤❤❤❤s6x6cugiu❤r8xuf😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊9zogif
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🇮🇱❤️🇷🇴
Mongoio
❤