Moja nocna rutina: Dodjem iz skole Legnem da pogledam na telefon (tvoje videe) Onda jedem Pa radim domaci Onda opet jedem(i nikako da se ugoim😅😫) I lleglem u 3 eto od mene hahah
Moja nocna rutina: Dodjem iz skole🏫 Uradim zadacu📖(koju imam svaki put) Odmorim Jedem(zderem) Gledam tablet(naravno tvoje videje) Opet jedem(slatko) Okupam se Operem zube Obucem podjamu I spavam
Moja noćna rutina: -Vratim se iz škole oko 20h -Jedem -Gledam jovanove videe -Operem zube Gledam TV do 1 ujutru I legnem oko dva i eto moja ✨noćna rutina ✨
Moja nocna rutina: Gledam telefon(naravno tvoje videe) Veceram(zavisi sta) Istusiram se ponekad(2-3 puta nedeljno) Operem zube Obucem pidzamu(svaki dan drugu) Uradim domaci I opet gledam telefon(pustim koji video o tebi. I onda legnem da spavam oko 23:00h-00:00h Eto to je moja nocna rutina🥰
Moja nocna rutina : Dodjem iz skole Zderem k'o svinja Idem malo da odspavam Opet zderem Uradim domaci I opet idem spavat Toe to od mene Jadna Jovanova glava 😂😂😂😂😂
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh mrzim skolu nemam vremena da ti gledam videje :< ali svakog vikenda ti sve videje pogledam :D ja bukv obozavam nocc i mesec, uglavnom idem napolje nocu muahahahaahh
Moja nocna rutina: 1.Jedem 2.Okupam se 3.Umotam kosu u peskir (kad sam je prala) 4.obucem bade mantil 5.stavim masku na lice 6.Namazem kremu od kokosa za ruke Dave 7.Obucem se 8.Operem zube 9.Idem da spavam
Moja nocna rutina: Dodjem iz skole Zderem Gledam tvoje videe Opet zderem(krmaca sam) Odem da se okupam Operem zube Legnem da spavam(oko 22:00-23:00) I gledam (uglavnom) tvoje videe I spavam oko 00:00 To je to
Moja nocna rutina Vratim se iz skole oko pola 7 (19 h) Odmorim se uradim domaci(do 20 h) Oko 20:30 odem vani sa prijateljima Oko 21:30 se vratim Te odem do prodavnice i do jedne kuce pored koje su dve macke te ih nahranim U 23 h se vratim jer inace volim da setam vani I u sustini to je to legnem da spavam
Moja nocna rutina: ~Dodjem iz skole u 18:00 ~Radim domaci do 18:35 ~Idem u setnju sa drugaricama 18:45 ~Vracam se kuci19:55 ~Gledam seriju igra sudbine 20:00 ~Jedem 21:10 ~Idem da se kupam 21:35 ~Legnem u krevet i gledam tvoje videe do 12h😊 Pls no hate imam samo 10:(
Dobro ako imaš 10 god. Ja imam 11, a i zašto da te hejtamo kada smo svi mi bili 10 godina. Nadam se da ti je lepo u 4. razredu, i nemoj da se raduješ 5. razredu, PAKAO JE!
1. Dodjem iz skole u 11:10 2. Jedem i gledam tvoje videe 3. Uradim zadacu u 12:15 4. Igram se sa igrackama 5. Opet gledam tvoje videe 6. Idem sa drugaricama u park 7. Vratim se kuci i istusiram se 8. Obucem pidzamu 9. Veceram 10. Legnem spavati 💞💞💞
Moja nocna rutiinaa✨👍🌺🦋😩 1.dodjem iz skole oko 17:10🌺 2.malo odmorim tacnije gledam tvoje videe🦋 3. Pa posle oko 18:25 jedem (ili zavisi kad sam gladna) 🥣 4. Od prilike jelo zavrsim oko 18:40 zato sto bas sporo jedem✨ 5. Malo se igram sa mojom kucom *Belom* do 19:10🐕🐶 6. Opet gledam tvoje videe🔥📱 7. Istuširam se oko 20:30💫 8. Obucem pidzamu👑 9. Opet gledam tvoje videe😌 10. Legnem da spavam👍🎖️
Molim te saveti za mace pasto imam macu kaja sisa a našli smo kod ulice i sad je pored mene i stalno sam tužna jer mi mačke neće da ga primi stalno mjauce i voli da jede i vodu
Obožavam da gledam tvoje video samo malo da se da skratiš tu kosu i to je to Mislim malo više samo malo više i to je to i sada nek izabere neku masku ime za izgleda savršen i kupaj se i mazi pomade i sestre kosu i da skratiš obavezno i mislim da se neka devojka da da se zaljubi tako tebe 😎😎😎samo tako nastavi biće super
Moja nocna rutina je Ustanem se I moj muž se ustane Paa idem na posao Ceka me curke jeli vec bla Pa idem kuciiii Paa pravim rucak I legnem opet spavat I legnem oko isto 22:34
Moja nocna rutina😻 Dodjem iz sk u 18:00 Stignem kuci u 18:20 Gledam do 18:40 tebe na RUclips 🤣 U 18:50 radim domaci U 20:05 gledam seriju I u 21:00 se uspavam TJT😻😻
Hhahahahhahaha ja ni ne veceram jedvostavno nisam gladna, okupam se operem zube budem na telefonu u krevetu i procitam nesto sto imam sutra u skoli da odgovaram i legnem da spavam nista posebno, neko mi je rekao da se nesto brze zapamti kada procitas uvece hahhaha
Dodjem u sk u 18:00 kad je prolece idem otprilike na sat vremena napolju uradim zwdatke gledam tebe na tt i you tube istusiram se olerem zube razmestim krevet citam knjigu
Moja nocna rutina: Dodjem is skole Jedem Uzmem fon I igram roblox+gledam tvoje videe Jedem Pre spavanja veceram Koristim tel Spavam u 4 hungry i moja tata ode na posao I ja legnem u njegovu sobu volim te Joco To je moja nocna rutina
Možeš li opet početi snimati brookhaven jer sam pogledala dosta videa brookhaven a i jako je smiješno i onda bi voljela da opet počneš snimati brookhaven.
Pa moja nocna rutina je to da svaku noc perem zube,ucim kada idem u skolu a vikendom gledam serije,tuziram se svaku naoc a nedeljom i cetvrtkom peremkosu posto kosa mi nebude prljava jer mi stalno bude svezana nikad nije pustena. VOLIMMM TEEE💖💖
Moja rutina dok se kupam prvo kupam se 🤣🤣 naravno.Operem kosu sampinom Becutan i telo s istim samponom i onda se plaknin od glave do pete obrisem se ocistim usi isecem nokte obudzem pozwmu promenim jastucnice i to isusim kosu citam knjigu i spavma
Konačno si snimio nighite rotin ,jeeeeee.A druga stvar je da te jako volim i tvoji video su naj bolji od svih na svetu ti si mi omiljeni jutuber i imam nekoliko pitanja za tebe :koliko imas god, u koji Idea razred, da li imas devojku,
Gledam tv ili phone do19:30 u 20:00 idem na trening u 21:30 kupan se jer nalon treninga smrdim ko djavole gace zatim jedem igram igrice operem zube i legnem da spavam
Laku noc jovane lepe snove ti zelim❤
Lajkovala sam ti kometar♡♡♡♡
Ja sam obema❤
Moja nocna rutina:
Dodjem iz skole
Legnem da pogledam na telefon (tvoje videe)
Onda jedem
Pa radim domaci
Onda opet jedem(i nikako da se ugoim😅😫)
I lleglem u 3 eto od mene hahah
Y ynyynynynyymmyym
Lako tebi kad si 2 smjena pa možeš u 3 ic spavat ja moram u 9 ic inače bi u sk došla ko iz groba
A si morao da snimis sebe kako se kupas . Salim se najveca si legenda i zasluzujes 100.000 sub.
Moja nocna rutina:
Dodjem iz skole🏫
Uradim zadacu📖(koju imam svaki put)
Odmorim
Jedem(zderem)
Gledam tablet(naravno tvoje videje)
Opet jedem(slatko)
Okupam se
Operem zube
Obucem podjamu
I spavam
Moja noćna rutina:
-Vratim se iz škole oko 20h
-Jedem
-Gledam jovanove videe
-Operem zube
Gledam TV do 1 ujutru
I legnem oko dva i eto moja ✨noćna rutina ✨
Jesi ti moja Blizankinja?
Moja nocna rutina:
Gledam telefon(naravno tvoje videe)
Veceram(zavisi sta)
Istusiram se ponekad(2-3 puta nedeljno)
Operem zube
Obucem pidzamu(svaki dan drugu)
Uradim domaci
I opet gledam telefon(pustim koji video o tebi.
I onda legnem da spavam oko 23:00h-00:00h
Eto to je moja nocna rutina🥰
A spavanac(spavanje)???
Moja nocna rutina :
Dodjem iz skole
Zderem k'o svinja
Idem malo da odspavam
Opet zderem
Uradim domaci
I opet idem spavat
Toe to od mene
Jadna Jovanova glava 😂😂😂😂😂
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh mrzim skolu nemam vremena da ti gledam videje :< ali svakog vikenda ti sve videje pogledam :D ja bukv obozavam nocc i mesec, uglavnom idem napolje nocu muahahahaahh
Moja nocna rutina:
1.Jedem
2.Okupam se
3.Umotam kosu u peskir (kad sam je prala)
4.obucem bade mantil
5.stavim masku na lice
6.Namazem kremu od kokosa za ruke Dave
7.Obucem se
8.Operem zube
9.Idem da spavam
Niko:
Apsolutno niko:
Jovan koji prica kakva je njegova pasta za zube 2-3 min😂😂😂 ti si car majke mi
Moja noćna rutina:
Jedem 🍕
Ponovim malo📚✏️
Gledam tel📱
Nesto pojedem (nesto slatko)🍩
Okupam se🧼
Legnem oko 22:30🧸
Moja nocna rutina:
Dodjem iz skole
Zderem
Gledam tvoje videe
Opet zderem(krmaca sam)
Odem da se okupam
Operem zube
Legnem da spavam(oko 22:00-23:00)
I gledam (uglavnom) tvoje videe
I spavam oko 00:00
To je to
Pitanjee,gdje mogu naručiti Jovanovu dlaku kose iz videaaa?????I koliko je para🤔😁
Moja nocna rutina
Vratim se iz skole oko pola 7 (19 h)
Odmorim se uradim domaci(do 20 h)
Oko 20:30 odem vani sa prijateljima
Oko 21:30 se vratim
Te odem do prodavnice i do jedne kuce pored koje su dve macke te ih nahranim
U 23 h se vratim jer inace volim da setam vani
I u sustini to je to legnem da spavam
Aaa jooj jadna ti kad se vracas iz skole u pola sedam😕😕
@@i_LoVe_Tx2_4 Jbg tako je u starijim razredima
@@Pikachugoesviral da, ja sam tek 4. pa ne znam kako je. Usput divna ti je profilna
@@i_LoVe_Tx2_4 Hvala i tvoja
@@Pikachugoesviral 😇😇
Moja nocna rutina:
~Dodjem iz skole u 18:00
~Radim domaci do 18:35
~Idem u setnju sa drugaricama 18:45
~Vracam se kuci19:55
~Gledam seriju igra sudbine 20:00
~Jedem 21:10
~Idem da se kupam 21:35
~Legnem u krevet i gledam tvoje videe do 12h😊
Pls no hate imam samo 10:(
Dobro ako imaš 10 god. Ja imam 11, a i zašto da te hejtamo kada smo svi mi bili 10 godina. Nadam se da ti je lepo u 4. razredu, i nemoj da se raduješ 5. razredu, PAKAO JE!
Sta samo 10 minuta se setas sa drugaricam?
1. Dodjem iz skole u 11:10
2. Jedem i gledam tvoje videe
3. Uradim zadacu u 12:15
4. Igram se sa igrackama
5. Opet gledam tvoje videe
6. Idem sa drugaricama u park
7. Vratim se kuci i istusiram se
8. Obucem pidzamu
9. Veceram
10. Legnem spavati 💞💞💞
Koliko mi se svidja sto, bez obzira koliko bio poznat, uvijek nadjes vremena za fanove. Uvijek nam odgovaras na komentare. Hvala!😊
o kk
Legendo Jutjuba najbolji si
Hoces da igras PK XD ? Ne znam da li ce ti se svideti nesto je kao adopt me ali ima dosta razlike!
Moja noćna rutina!
Dođem iz škole
Uradim domaći
Pogledam tvoje videe
Večeram
Istuširam se
Operem zube
Spavam
Isto
Moja rutina je:okupam se,operem zube,umijem se,legnem i gledam do 21h tvoje vide-e!
Sve pohvale za tvoj trudddd💖💖💖💖💖
2:56 Izgledas kao onaj sto krade zeljezo🤣🤣 Ono kada ga pospe ulje. 🤣🤣
Moja nocna rutiinaa✨👍🌺🦋😩
1.dodjem iz skole oko 17:10🌺
2.malo odmorim tacnije gledam tvoje videe🦋
3. Pa posle oko 18:25 jedem (ili zavisi kad sam gladna) 🥣
4. Od prilike jelo zavrsim oko 18:40 zato sto bas sporo jedem✨
5. Malo se igram sa mojom kucom *Belom* do 19:10🐕🐶
6. Opet gledam tvoje videe🔥📱
7. Istuširam se oko 20:30💫
8. Obucem pidzamu👑
9. Opet gledam tvoje videe😌
10. Legnem da spavam👍🎖️
Molim te saveti za mace pasto imam macu kaja sisa a našli smo kod ulice i sad je pored mene i stalno sam tužna jer mi mačke neće da ga primi stalno mjauce i voli da jede i vodu
Izglas. Prelepo
Moja noćna rutina:
Jedem
Okupam se
Uradim sve obaveze
Odem da spavam
Probudim se sto puta nocu i tako
Obožavam da gledam tvoje video samo malo da se da skratiš tu kosu i to je to Mislim malo više samo malo više i to je to i sada nek izabere neku masku ime za izgleda savršen i kupaj se i mazi pomade i sestre kosu i da skratiš obavezno i mislim da se neka devojka da da se zaljubi tako tebe 😎😎😎samo tako nastavi biće super
Imam jedno pitanje.Da li zivis u delu Beograda koji se zove Mirijevo?
Moja nocna turina je smaranje starije sestre i najbolje da lajkujem kinz jovanove videje i da ga gledam
Jovane bio si presmesan kada si stavio tus u facu
Wow kad se tuširaš kosa ti izgleda predugačko wow😮😮
Volim teee💖❤💟💗💝
Ja kad zavrsis sve sto trebam samo legnem da spavam i to je sve (volim te Joco 😘♥️)
Takođe i meni
Mozes li napuciti usne zatvorenih
Ociju🧡❤️😏😍
Srećna sam da te upoznam
Bolesna sam💀 cijeli dan sam gledala tvoje videe vise puta 💜
Brzo ozdravi
Brz oporavak ti zelim
Super video i ovo je isto kao ja lol
Moja nocna rutina je
Ustanem se
I moj muž se ustane
Paa idem na posao
Ceka me curke jeli vec bla
Pa idem kuciiii
Paa pravim rucak
I legnem opet spavat
I legnem oko isto 22:34
Jovane znam da Pisem kasno ali raditi jos voice chat 🕶️🕶️🕶️jer si bas si smjesan
Moja nocna rutina😻
Dodjem iz sk u 18:00
Stignem kuci u 18:20
Gledam do 18:40 tebe na RUclips 🤣
U 18:50 radim domaci
U 20:05 gledam seriju
I u 21:00 se uspavam
TJT😻😻
5cqvgvj
Vristim, placem, UMIREM🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Bas dodar videossss Kingz Jovaneeee. Ha, ha, ha, haaaaaaaaaaaaaaaaaaaq.
Joco obožavam tvoje vide najbolji si
Volim da te gledam i pratim te i uvek mi uljepšaš dan😃
Bravo jooco kraljino od youtubera ☺☺😆
Joco dali mozes da snimis rum tur svog stana/kuce???😊😊Ili DA snimis dan u plavoj boji plz?!
Bravo jovane caru ja sam u tvojoj grupi u roblox svaki tvoj video me usrecuje ja najvise volim igrat roblox u roblox cesto igra. Adopt me i brookhaven
Ja, se, budim, u, 5.00,ujutru..Spavam,u,7.00,Uveče, a, igram, se, u, 4.00,popodne😁😁😁😁😁
Prva😍😍 usput super video
Hahaha obožavam te kingz jovane dva
Jesi vidio Novi update u pet simulator x
2:53 moja faca lad mi uđe voda u nos😂😂
Kako je tebi sa dugom kosom
Jovane gde ti živiš? Kod mene je noc 10 kako bboze?
Hhahahahhahaha ja ni ne veceram jedvostavno nisam gladna, okupam se operem zube budem na telefonu u krevetu i procitam nesto sto imam sutra u skoli da odgovaram i legnem da spavam nista posebno, neko mi je rekao da se nesto brze zapamti kada procitas uvece hahhaha
Odlična rutina
Volimo te❤❤❤❤❤❤❤
Evo moja nocna rutinaaa: Jedem,odem na sprat uradim zadacu,okupam se,legnem. I to je toooo
Dodjem u sk u 18:00 kad je prolece idem otprilike na sat vremena napolju uradim zwdatke gledam tebe na tt i you tube istusiram se olerem zube razmestim krevet citam knjigu
Ja nocu prvo pisem domci,pa jedem,onda igram na tabletu,pa trudim se da zaspim.
Niko apsolutno niko:
Jovan koji se mazi od tuskabinu🤣
2:56 ti bukvalno peres facu🤣
Zamislite da jovan uradi minival? Oces li to uraditi? 🙃
Sta je minival
Ja dođem u 8 uveče iz škole onda jedem radim domaći učim tuširam se i gledam tel oko 2h i onda spavam
Ja radim isto samo što mažem kremu na lice jer imama bobujlice
Moja nocna rutina:
Dodjem is skole
Jedem
Uzmem fon I igram roblox+gledam tvoje videe
Jedem
Pre spavanja veceram
Koristim tel
Spavam u 4 hungry i moja tata ode na posao I ja legnem u njegovu sobu
volim te Joco
To je moja nocna rutina
Prelijep si ❤😂
Hahahahhaahhahahahahah volis kidaru a mmmmm
Dodjem iz škole, uradim domaći, pogledam tvoje videe, večeram i legnem i 4 ujutru i ustanem u 6 da idem u školu
Спаваш само 2 сата 🤨🤔
Joco kada je bio poslednji put kada si otišao kod frizera?
Dali si ti to piskio u tus kabinu
Joco ti si najbolji
Snimi upadate u adopt me dosla je nova kuca
Volim te👻💖
Jovan ee koliko imas ti godina 😉👾😍🥬😒😭🌸😭🌸😭🌸😍🤢🙈😘🙈😂🤘🏼
Ja te volim👑💓💓💓💓💓💓💓
Možeš li opet početi snimati brookhaven jer sam pogledala dosta videa brookhaven a i jako je smiješno i onda bi voljela da opet počneš snimati brookhaven.
Moja noćna rutina
Doćem iz skole uradim domaci pogledam tvoj video veceram kupam se i spavsm
Niko ali apsolutno niko: Jovan koji nam govori o pastama za zube
Pa moja nocna rutina je to da svaku noc perem zube,ucim kada idem u skolu a vikendom gledam serije,tuziram se svaku naoc a nedeljom i cetvrtkom peremkosu posto kosa mi nebude prljava jer mi stalno bude svezana nikad nije pustena.
VOLIMMM TEEE💖💖
Najbolji si ✌️
Isto i ja to radim sve sto radis ti i ja
Jeli samo meni ovo presmesno ???💖🤣🤣🤣🤣
Najbolji si 💟💓
Moja rutina dok se kupam prvo kupam se 🤣🤣 naravno.Operem kosu sampinom Becutan i telo s istim samponom i onda se plaknin od glave do pete obrisem se ocistim usi isecem nokte obudzem pozwmu promenim jastucnice i to isusim kosu citam knjigu i spavma
Moja dnevna rutina jer idem ujutru
Dođem u 12 ujutro iz skole
Onda jedem u 12:20
U 12: 50 gledam you tube
I radim domaci u 13:5
Plis snimi tut kako da upalis mikrofon u rblx👍🏻zamalo bih al sam utnala
Aahahhahahahah pre smešno ista kao moja👌🏻👌🏻
Šta si radio sa pišom
Joco snimi run tur svoje kuce plizz🤍
Ja igram pk xd
Konačno si snimio nighite rotin ,jeeeeee.A druga stvar je da te jako volim i tvoji video su naj bolji od svih na svetu ti si mi omiljeni jutuber i imam nekoliko pitanja za tebe :koliko imas god, u koji Idea razred, da li imas devojku,
Jedino sto ja znam Joca ima 20god
A i ne ide u skolu
Volim te jocoo i tvoje vid
Aaaaaa belugaaaa
Gledam tv ili phone do19:30 u 20:00 idem na trening u 21:30 kupan se jer nalon treninga smrdim ko djavole gace zatim jedem igram igrice operem zube i legnem da spavam
divna nocna rutina
1:08 BRAVOOOO JA SVAKO CETVRTO :D
✨BlA bLa BlA bLa✨
Snimaj celu kuću pliz💕💓💕💓💕💓💕💙💙💙💙💙💙💙💙💙
Moja noćna rutina:
Vratim se sa treninga u 19:30
Drugarica mi dodje oko 20h
Slusamo kpop 🇰🇷
Ode oko 20:50
I legnem oko 21h
Noćnoooo
Joco moze jedno pitanje